Politikker

Anti-Korruptions politik

Hos Uno Image er det vigtigt for os at være åben og ærlig i vores måde at drive forretning på. Vi accepterer ikke nogen former for korruption. Allan Pedersen er ansvarlig for denne politik og den vil opdateres årligt.

Vi tilstræber hele tiden at arbejde imod enhver form for korruption, bestikkelse og afpresning, og forventer det samme af vores leverandører og deres underleverandører. Vi tilbyder ikke, lover ikke og vi tillader ikke bestikkelse eller andre former for uretmæssige økonomiske eller andre fordele.

Vi tillader ikke nogen form for bestikkelse, korruption eller handel med indflydelse gennem brug af agenter, mellemmænd eller andre tredjeparter.

Vi tillader ikke nogen form for politiske bidrag, velgørende donationer, gaver og sponsorater i forventning om uberettiget fordele. Vi tillader ikke hvidvaskning og afholder os fra enhver form for interessekonflikter og nepotisme.

Vi hverken godkender eller støtter nogen form for smørelse (lette betalinger, facilitation payments). Vi anbefaler, hvor muligt, at undgå brugen af smørelse, medmindre der er udsættelse for trusler eller anden tvang.

Vi er i gang med at få implementeret retningslinjerne for OECD og UNGP i vores forretning og politikker, og dermed også hele tiden udføre Due Diligence (nødvendig omhu). I fremtiden vil vi få implementeret vores nye politikker hos vores leverandører og vi vil få implementeret vores Anti-Corruption Impact Assessment skema hos vores leverandører der har flest aktuelle og skadelige påvirkninger. Derudover vil vi også få implementeret vores CoC hos vores leverandører og få dem til at underskrive den.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.