Vores certifikater

Vores certificeringer er din garanti for, at hele tekstilproduktionen fra såsæd og høst til forarbejdning foregår økologisk. Uden brug af miljø- og sundhedsskadelige stoffer og socialt ansvarligt med ordentlige arbejdsvilkår for bønder og arbejdere. Når du handler med uno image, bidrager du til en sundere og mere bæredygtig tekstilproduktion til gavn for både mennesker, miljø og klima.

FAIRTRADE

Læs Mere

Fairtrade bidrager til en bæredygtig udvikling for certificerede producenter ved at skabe mere fair handelsvilkår, social udvikling og beskyttelse af miljøet. Bomulden er Fairtrade certificeret, handlet, auditeret og stammer fra Fairtrade producenter. I alt 100%. For mere information besøg info.fairtrade. net/sourcing

GOTS

Læs Mere

GOTS er den førende internationale standard for økologisk tekstilproduktion. Det er din garanti for, at mindst 100 % af tekstil- fibrene er økologiske. Det betyder bl.a., at der ikke er brugt giftige, kræftfremkaldende, hormonforstyrrende eller miljøbelastende kemikalier i produktionen. GOTS er også en garanti for ordentlige arbejdsvilkår.

SVANEMÆRKET

Læs Mere

Svanemærket er det nordiske miljømærke. Det er din garanti for, at produktet opfylder skrappe miljøkrav, tager hensyn til den menneskelige sundhed og er af god kvalitet. Miljøbelastningen bliver vurderet i hvert led af produktionen– fra råstofferne udvindes til varerne kasseres. Der er fx grænser for vand- og energiforbrug og krav til emballage og håndtering af affald.

OEKO-TEX

Læs Mere

Med tilnavnet ”Tiltro Til Tekstiler” er verdens førende sundhedsmærke for tekstiler. Det er din garanti for, at produktet ikke indeholder kemiske stoffer, der er – eller er mistænkt for at være – skadelige for miljø og mennesker. Alle dele af produktet er testet, f.eks. både stof, sytråd, bånd og mærker

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.